De beste merken van de wereld

merk handtassen

Hier zijn een paar voorbeelden van de typische merken die wij in voorraad hebben

Gucci

Gucci is een typisch Italiaanse merknaam, beroemd over de hele wereld. Controversieel als gevolg van een geschiedenis van rijstkwekerij, heeft het merk verloren van alle, maar 1 van zijn prestigieuze high-end modehuizen. Desondanks blijft het label top-end modeartikelen produceren met een enorme vraag, variërend van donsjassen tot zonnebrillen. Gucci is lang niet meer hetzelfde bedrijf als Leigh Brooke in de vroege jaren 2000, maar als je in de markt bent voor top designer handtassen is Gucci een perfect voorbeeld dat je designer handtassen honger grondig zal stillen.

Coach

Coach is een relatief jong merk in vergelijking met de andere groothandelaren, maar in vele opzichten heeft het in de afgelopen paar jaar een veel grotere klantenkring opgebouwd. Coach is in vele opzichten een puur luxemerk als het gaat om lederwaren. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom Coach handtassen in de afgelopen jaren een soort van zuiverheidsrevival hebben doorgemaakt en aanzienlijk meer bekendheid hebben gekregen. Iets wat we de komende maanden kunnen verwachten is dat gedempte kleurenpalet dat de zomertinten flatteert om de evergreens te onthullen. Wanneer je dit combineert met de nieuwe lijn van Coach SignatureHorizons Satchels & Totes ontwerpen beloven we dat je zowel zal zingen als dansen om gehoord te worden.

Coach is een immens succesvol merk, maar wij geloven dat het te zijner tijd door andere bekende merken zal worden gepatroneerd. Wij geloven dat dit de algemene reputatie van de echte luxe Merknaam consumenten verder zal versterken.

Zwarte handtassen van Michael Kors

Michael Kors Handtassen is een concept Townhouse merk dat vermoedelijk is begonnen in Manhattan aan het eind van de jaren 70. Sinds hun lancering in de harten van de stijliconen is hun populariteit tot zulke hoogten gestegen dat ze te zien zijn op reclameborden in het beroemde Central Park van New York. Michael Kors loopt voorop in een steeds groeiende markt; een markt die niet alleen bestaat uit welgestelde consumenten, maar ook uit een enorme klantenkring van miljoenen gewone mensen die zich steeds bewuster worden van zowel hun aankoop van Michael Kors-producten als hun algemene levensstijl. En dat is geen gemakkelijke prestatie.

Lees meer:
Merk schoenen sale
Merk heren schoenen

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.