Hoe kies je een quilt?

Quilt

Waarom quilt?

Quilters maken graag de mooiste, unieke quilts. Dit soort materiaal is alleen verkrijgbaar in prachtige kleuren en unieke patronen in een ingewikkelde, designer mode. Het is leuk om je eigen patroon te maken omdat het je eigen origineel is! Wanneer u uw eigen patroon maakt, kunt u exclusieve items uit uw eigen quilt gebruiken. Ook is het mogelijk om het thema van je quilt te veranderen. Als je graag een origineel spel speelt, kun je je eigen karakter kiezen, bijvoorbeeld als je graag als cowboy speelt, kun je je quilt versieren met cowboy-afbeeldingen. Onthoud dat het belangrijkste is dat je plezier hebt!

Tip 1. Overweeg de aanschaf van vrijstaande quilts.

Als u van plan bent uw quilts in bulk te kopen, overweeg dan de aankoop van vrijstaande quilts. Op deze manier kunt u profiteren van de lagere kosten. Bovendien kunt u uw quilts op het bed leggen en toch genieten van de decoratieve toets.

Tip 2. Beslis of je nieuwe stoffen wilt kopen.

Als u een meer levendig patroon aan uw quilt wilt toevoegen, moet u nieuwe stoffen kopen. De kleuren van stoffen zijn wijder verbreid dan de kleuren die op quilts worden gebruikt. De kleuren die op quilts gebruikt worden zijn beperkt.

Tip #3. Zoek het patroon dat bij uw smaak past.

Wanneer u een bepaalde quilt kiest, zoals quilts met ruitjes of quilts met quilt, moet u bedenken aan welke quiltstijl u de voorkeur geeft. Er zijn drie verschillende stijlen quilts: Zwitsers dessert, eigentijds, en randloos. Een Swiss dessert quilt is een klassieke stijl die er luxueus en geraffineerd uitziet. Wanneer u kiest voor een eigentijdse quilt, kunt u een patroon kiezen dat moderner is, of een meer ontspannen uitstraling. Tot slot is de uiteindelijke keuze de grootste factor van allemaal. U moet beslissen wat u precies wilt.

Tip 4. Zoek om te zien of je de exacte quilt kunt vinden die je wilt.

Omdat u een bepaalde quilt wilt, moet u ervoor zorgen dat u de exacte quilt vindt. Quilts worden in verschillende maten gemaakt, en u moet ervoor zorgen dat u de juiste maat hebt. Er zijn bepaalde quiltmaten die ontworpen zijn voor grote gezinnen, terwijl er andere maten zijn die perfect zijn voor een klein gezin. Wat de maat ook is, zorg ervoor dat u de juiste vindt.

Tip 5. Je kunt je quilt ook versieren.

Wanneer u de juiste quilt vindt, kunt u al beginnen met het versieren van uw bed. Het toevoegen van een quiltovertrek is een van de beste manieren om uw quilt te personaliseren, vooral als u van plan bent veel kinderen en kleinkinderen te krijgen. De meeste quilts zijn goed overtrokken, maar het is altijd goed om een overtrek aan uw quilt toe te voegen. Soms kan het toevoegen van een hoes de quilt er nog specialer uit laten zien.

Tip #6. U kunt meer te weten komen over de verschillende stoffen door de juiste website te bezoeken.

Wanneer u naar een quiltwinkel gaat, leer dan wat de verschillende stoffen zijn die in de quilts worden gebruikt. Op deze manier kunt u de juiste voor u uitkiezen. Er zijn veel verschillende ontwerpen en patronen waaruit u kunt kiezen. Bezoek verschillende websites om meer te leren over de verschillende stoffen die worden gebruikt in quilts. Op deze manier zult u in staat zijn om de juiste te kiezen voor uw behoeften.

Tip #7. Controleer eerst de textuur en het algemene uiterlijk van de quilt.

Sommige quilts hebben een bijzonder gladde afwerking. Voordat u de quilt koopt, moet u bedenken hoe mooi hij op uw bed zal staan. Als u een elegante quilt voor de slaapkamer wilt, moet u eens kijken of er soortgelijke quilts in de uitverkoop zijn. Quilts die voornamelijk een patroon op één kleur hebben, kunnen er toch heel stijlvol uitzien in uw slaapkamer. Maar als u een elegante quilt voor uw kamer wilt, kunt u kijken naar de verschillende patronen en stijlen die beschikbaar zijn.

Tip #8. Kies de juiste kleur.

Het beddengoed is niet het enige dat u zult gebruiken. U zult lakens, kussens, dekens, dekbedden, enz. gebruiken die de oppervlakte van uw bed zullen bedekken. Het is beter om een kleur te kiezen die past bij het totale decor van uw beddengoed. Op die manier kunt u uw dekbedovertrek op dezelfde lakens leggen die op het bed komen te liggen.

Tip 9. Zorg ervoor dat je hebt nagedacht over de kussens die je gaat gebruiken.

Wanneer u de kussens kiest die u gaat gebruiken, kies dan kussens die passen bij de kleur of het patroon van de quilt. U kunt bij elkaar passende of op elkaar afgestemde sets kopen. U kunt ook voor elk kussen een andere kleur kiezen in plaats van een patroon, als u dat wilt.

Tip 10. Houd uw budget in gedachten.

Als je door de quilt gaat op zoek naar de kussens, hou dan het budget in gedachten.

Lees meer

katoen stoffen

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.