Op maat gemaakt pak – een perfecte keuze voor een bruiloft

Maatpak

Tailcoat

Het aantrekken van een op maat gemaakt jasje met een colbert is de perfecte keuze voor een formele, maar ontspannen bruiloft. Een bruiloft met een vooruitstrevend, passend begin is altijd een feest.

Hoewel het concept van het maatjasje al oud is, heeft het maatjasje een unieke kwaliteit, die onweerstaanbaar wordt voor een man.

Waarom geeft u uw knieler niet een elegante toets met een mooie, op maat gemaakte keuze? Een huwelijk met een perfecte aanzet heeft een elegant, recht, op maat gemaakt jasje nodig, gevoerd met de ruwste, zuiverste wol. Voor een pak met een bootcut is niet alleen een camel kleurig of camel kleurig gestikt pak nodig, maar ook een op maat gemaakt jasje met een stevige piek revers en twee tot drie binnenzakken. Kies het jasje in overeenstemming met het rokkostuum en kies uw vlinderdassen dienovereenkomstig.

Laat het jasje van uw pak maken met gewatteerde schouders, en met een breedte van ongeveer 12 inch, of geschikt voor een slanke tailleband en gelijkmatige armlengte met een op maat gemaakt jasje. Een op maat gemaakt jasje houdt rekening met uw unieke armlengte, wat essentieel is voor een goed maatpak.

Als u ervoor kiest uw pak op maat te laten maken, zorg er dan voor dat u een stof van hoge kwaliteit kiest, een dichtgeweven jasje met een traditionele snit, en twee tot drie knopen aan elke kant. Kies ook de lengte van de mouwen van een maatpak, die zich meestal net op de rechterarm bevinden, niet te ver naar binnen of te dicht bij de elleboog. Dit is een kwalitatieve en persoonlijke keuze. En geloof me, niemand wil de laatste aanpassingen doen aan het trouwjasje van zijn vriend, dus maak deze beslissing gemakkelijk.

Kostuumjas stijlen

Hoewel er verschillende soorten jasjes bestaan, zijn er drie basismodellen aanvaardbaar voor bruiloften, meestal een model met vijf knopen voor mannen en een model met twee knopen voor vrouwen. Welke stijl u ook verkiest, zorg ervoor dat de mouwwijdte overeenstemt met uw bicepsmaat, aangezien de meeste op maat gemaakte jasjes moeten worden ingekort om te passen.

Kijk ook naar de kragen van maatjassen. Het verschil tussen een maatkraag en een overhemdkraag is miniem en de beste aanwijzing is dat maatkragen het mooist staan bij een maatpakbroek die iets taps toeloopt bij de enkels.

Stropdas

Dat is de korte versie en handmatige stropdas opties zijn das fonts twee en drie van de moderne formele kleding. Indien u kiest voor een moderne handstropdas exclusief voor de bruidegom, let er dan op dat voor een formele gelegenheid alleen de allerbeste klasse II zijden stropdas aanvaardbaar is. Heren na aanrakingen hebben de mogelijkheid om een traditionele das te gebruiken. De das moet een wing-tip stijl hebben en een lengte van twaalf tot veertien centimeter.

Gift

U bent nu helemaal klaar. Uw maatpak is klaar. Welk cadeau moet u kiezen om echt buiten de doos te denken?

Voor een kwaliteitspak op maat wordt normaliter een geschenkprijs van enkele honderden dollars gevraagd. Vergeet echter niet dat je altijd kwaliteitskleding veel goedkoper kunt vinden. Als de ontvanger van het geschenk een serieuze verzamelaar van pakken is en het pak waarschijnlijk vaak zal gebruiken, dan is een zijden das van goede kwaliteit een goede keuze; een dure das toevoegen aan een pak voor een geschenk van enkele honderden dollars is een uitstekende manier om twee artikelen voor de prijs van één te krijgen.

Wees specifiek in wat u wenst te kopen. Als u niet zeker weet wat de juiste lengte voor een das is, vraag het dan aan de verkoper – hij moet u kunnen adviseren over hoe lang de das moet zijn. Zij zouden een reeks keuzes moeten hebben; druk op hun handen en neem aan. Een maatpak kost ongeveer op maat gemaakt volgens de maten die u opgeeft; zorg er dus voor dat u de juiste maten opgeeft voor de lengte.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.