Schoorsteen borstels

Rook, Schoorsteen, Vervuiling, Roken, Milieubescherming

In feite kunnen een installatiekrijt en een bezem een ​​kamer zoals die waarin u zich bevindt schoonmaken. U kunt ook een reinigingsspray voor de koets gebruiken en een krijtkrijt op waterbasis kan u ook helpen bij het reinigen van schoorstenen. Als u belangrijke documenten of papier heeft dat moet worden schoongemaakt, kunt u een schoonmaakdienst inhuren.

Een schoorsteenveger kan op twee manieren worden ingezet. De eerste is om de schoorsteenrook en het gas uit het huis te verwijderen. Dit doe je door een schoorsteenstarter te stoken, of door kolen te stoken, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Het tweede doel is om de schoorsteen schoon te maken met behulp van een schoenpedaalbediend spuitpistool. Het schoorsteenveger-spuitpistool is net als een sprinkler en heeft een mondstuk dat aan de bovenkant van de ontluchter wordt bevestigd. Om de sweep te gebruiken, geleidt u eenvoudig de spuitmond over de schoorsteenstenen totdat het spuitpistool de ventilatieopening verlaat.

Om vet van de rails van de muur te verwijderen, kunt u een föhnset gebruiken om stoom over de stenen te spuiten totdat het vet is verwijderd. Het muurvet komt dan uit de ventilatieopening en in de hal op dezelfde manier als uw badkamermuurvet uit de ventilatieopening loopt.

In de badkamer heeft de muur aan de voet van het toilet meestal een soort asbak of iets dergelijks om meer gebruikers aan te trekken en de badkamer vrij te houden van wierook en andere rommel. Dit is ook waar je virtuele asbakken zou plaatsen die gewoon een soort normale stenen zijn die worden verlicht door een lucifer of aansteker.

Als je een goede muurventilatie in de badkamer hebt, zal het vet dat uit de ventilatieopening komt helemaal naar de vloer gaan en op dezelfde manier worden verzameld als het in de eerste plaats uit het toilet loopt.

In de keuken is het echte probleem vaak dat het vet uit de ventilatieopening kan stromen en zijn weg terug naar de pijp kan vinden die als een fakkel dient. De fakkel kan dan uit de pijp ontsnappen en alle vreemden die toevallig de keuken binnenlopen, zullen een gloeiende fakkel in het midden van hun zicht zien die ze in de verleiding zullen brengen om aan te steken.

De vraag of dit daadwerkelijk brand zou veroorzaken, is echt een juridische kwestie. Veel mensen zijn het erover eens dat een vloeibare afscheiding niet gevaarlijker is voor de gezondheid dan een natuurlijke vloeistof zoals water. Veel brandweerlieden hebben vaak een kast vol rook opgebruikt als gevolg van het per ongeluk stappen op een touwtje gewaxte lucifer of zwevende confetti in de lucht.

De confetti in de lucht kan als even gevaarlijk worden beschouwd, maar in de regel zijn gas, waterstof of zuurstof of andere ontvlambare gassen niet gevaarlijk voor de gezondheid.

Het antwoord in alle gevallen is om de thermostaat voorlopig uit te zetten terwijl je de situatie onderzoekt. Als je de thermostaat niet uit kunt zetten, pak dan je parachute en doe wat boodschappen. Als er geen lekkage of morsen is, kunt u de thermostaat weer aanzetten en een dag stilzitten.

Als u merkt dat de vloeistof zich verspreidt of begint te druppelen, kunt u een hulpmiddel gebruiken zoals een milieuvriendelijke postpancer-servet die voor dit doel is ontworpen. Het idee is dat het voelt als regen als het nat is en toch zal het niet lekken of uit de ventilatieopening lopen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.