Sets babykleding

babykleding Terneuzen

Kleding: sets

Babykleertjes zijn een noodzaak voor nieuwe ouders, vooral voor hen die net een eigen huishouden zijn begonnen, en nog geen extra geld hebben. Kleding is een beetje duur, maar als je wat duurdere items koopt tot ze versleten zijn en je kunt ze altijd uitlenen aan andere ouders, of doorverkopen (door ze een “Spelling match” proef te geven) aan een Babyliss of Lowdown Babyliss kleding doorverkoop, dan hebben ze een leuke nieuwe baby garderobe voor veel goedkoper dan de originelen. Als je inspiratie zoekt in designer babykleding sets, dan zijn hier meerdere voorbeelden voor je:

Een charmant zwart met roze baby flirtat klittenband bikinisetje van digs in TOTAL stijl, met een schattig chocolade poppetje. De bikini heeft een overal siliconen rug waardoor je hem gemakkelijk aan kunt trekken en kunt genieten van je dagje uit. De bikini is volledig gevoerd waardoor hij zal uitrekken zodat hij je perfect past. Deze bikini op babyformaat heeft een aangehechte trooster die ook het tintje van kenmerkend grof polyester heeft, waardoor het de perfecte baby-bruiloft outfit is.

Deze schattige perzikkleurige en lila bloemenmeisjesjurk is gemaakt van 100 procent katoen waardoor uw kleintje heerlijk zacht zal aanvoelen. Deze outfit is gemakkelijk te onderhouden – alles wat u nodig hebt is een machinewas en een wasmiddel van hoge kwaliteit – en is afgewerkt met zachte kanten details die heerlijk zullen aanvoelen tegen baby’s wang.

New London, dat schattige babykleertjes ontwerpt, heeft deze schattige Harley Davidson zakensets. Welke ouder herinnert zich niet de eerste keer dat ze door de vakken van de tas van hun baby konden kijken om te zien of ze het juiste vakje voor de fles of de fopspeen gebruikten? Deze specifieke set heeft 2 compartimenten – een voor de fles, de andere voor de fopspeen, 2 kattenhouders en een pennenhouder zodat beide ouders gemakkelijk de spullen van hun baby kunnen meenemen.

Lees meer:
Woodwick kaars

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.