Telefoonhoesjes

leuke telefoonhoesjes online - MIM Amsterdam

Ons bedrijf vervaardigt telefoonhoesjes, screenprotectors en vele andere producten die gemaakt zijn om uw kostbare mobiele toestellen te beschermen. Als gevolg van de toenemende vraag naar veiligheid van de producten, hebben we gemerkt dat de vraag naar onze telefoonhoesjes de laatste tijd toeneemt.

Hoe kunnen wij u beter van dienst zijn?

Wij bieden kwaliteitsproducten aan die u enkel willen helpen in uw tijd van nood. Ons ervaren team ontwerpt producten met probleemloze verpakking, garantie en vervanging in het achterhoofd. Al onze producten zijn douane die indrukwekkend wordt bewerkt en het taaiste geval kan slechts met een beroeps worden gevonden. Wij hebben de telefoongevallen voor meer dan een decennium nu verstrekt en wij zijn zeker u een favoriet product van van u hebt dat wij niet in dit artikel hebben vermeld.

Wat uniek is aan ons product zijn de elementen die gebruikt worden bij de productie ervan. We gebruiken 420D gecoat geval, waar andere telefoon gevallen op chemische basis coating te gebruiken. De 420D case biedt ultieme bescherming en bescherming tegen alle schade veroorzaakt door zware externe gevallen. Het scherm cover is gemaakt van thermoplastische polyurethaan-schuim inserts, dat is een geavanceerd materiaal dat is lichter, duurzaam, schokbestendig en waterdicht. De 360D(V)-bekleding biedt een zeer sterke afscherming en beschermt het scherm tegen krassen, inkepingen, deuken en onopzettelijke stoten.

Als u wilt dat uw telefoon altijd beschermd is, dan moet u kiezen voor polycarbonaat, dat licht, sterk, schokbestendig en waterdicht is. Een telefoonhoesje moet bestand zijn tegen waterdruk. De meeste hoesjes zijn getest op waterbestendigheid, maar het is beter om te testen op een gesimuleerde natte omgeving. Een ander materiaal dat wij gebruiken is neopreen, dat rekbaar is en bescherming biedt tegen wegglijden wanneer de telefoon wordt blootgesteld aan bepaalde bewegingen. Wij bieden een complete wisselkit met onze beschermende cases, met inbegrip van screenprotector, schroevendraaier, en gereedschapskist. U kunt een van onze kwaliteit cases kiezen die perfect bij uw telefoon past.

Nexium telefoons worden blootgesteld aan extreme omstandigheden zoals regen, plotselinge veranderingen in temperatuur, en andere ongunstige omstandigheden. Onze telefoon is stevig verzegeld met vacuüm verzegelde pakking POR- verbergen snijsysteem en geplaatst in een zak gemaakt met hoge kwaliteit vinyl. Om de telefoon te beschermen tegen vocht, hebben we een vochtregulerende voering aangebracht. De pasvorm van deze zakken kan krap zijn, maar het vacuümsluitzakmembraan zorgt ervoor dat de telefoon beschermd is tegen vocht. U kunt het toestel dragen zoals normale kleren, als de hoes niet nat is, die is gemaakt van uitneembare plastic voering. Deze tassen zijn er in felle kleuren en verschillende stijlen naar keuze van de klant.

Veel mensen zijn bestand tegen telefoonhoesjes omdat ze dezelfde duurzaamheid bieden als de telefoon zelf. De meeste mensen vergeten echter dat het scherm een gevoelig deel van het lichaam is en dat mensen gevoelig kunnen zijn voor het contact met de koude aanraking van het scherm als het niet bedekt is. Daarom is het belangrijk om de telefoon op een droge en comfortabele plaats te bewaren. Een van de dingen die de toestellen zo duurzaam maken is hun back cover, die de iPhone beschermt tegen krassen, inkepingen, en andere accidentele schade. Vele jaren van technologische innovatie zijn gestoken in het creëren van de moderne telefoons die we gebruiken in ons dagelijks leven. De materialen die worden gebruikt bij de fabricage van deze toestellen zijn ongelooflijk. Het is verbazingwekkend hoe de moderne telefoons in goede staat blijven ondanks de extreem zware omstandigheden waarin ze worden gebruikt.

Fabrikanten hebben altijdDialled om aan de normen te voldoen alvorens deze apparaten te introduceren. Sommige van de telefoonhoesjes zijn niet eens ontworpen om het scherm te beschermen tegen krassen. Sommige aanbieders van mobiele accessoires houden er zelfs rekening mee of het scherm al dan niet bedekt is met een screenprotector, door decoratieve randen op het scherm aan te brengen. Sommige dragers zijn compatibel met draadloos opladen, wat betekent dat ze je telefoon altijd opladen als je in de buurt bent. Tegenwoordig zijn er veel telefoonhoesjes op de markt die ontworpen zijn om het scherm te beschermen tegen krassen en zelfs breuk.

Screen Protectors; hebben ten minste 2cm van het vrije scherm gebied, dat is voldoende om te voorkomen dat per ongeluk aanraken tijdens het typen. Bekijk de volgende kenmerken voordat je het meest geschikte hoesje voor jezelf kiest:

Het controleren van de mythes in verband met telefoonhoesjes

Mythe: Het elektronische scherm is direct blootgesteld, wat huidirritatie veroorzaakt.

Feit: Het elektronische scherm wordt bedekt door een hard plastic omhulsel, dat het scherm een stevige steun geeft. Hierdoor kunt u ook voorkomen dat er krassen op het scherm komen.

Mythe: Het materiaal verslechtert na verloop van tijd.

Feit: Hoewel het materiaal kwetsbaar is, ontstaan er geen barsten, het smelt alleen.

Mythe: de beschermende behuizing beschermt het scherm tegen krassen

Feit: Lichte krassen op het scherm zijn geen groot probleem.

Samsung S600, Samsung E900en andere Samsung smart phone casesherry op het metaal- bedekt door een gladde plastic hard plastic. Het ontwikkelt geen barsten en erodeert niet, het heeft een taai elastisch materiaal.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.