Zes beste streetwear kledingmerken voor mannen en vrouwen

Streetwear kleding

Streetwear is de nieuwe norm geworden in de mode en het is meer dan alleen skinny jeans en grafische tees. Met merken als Supreme, Vehements, en OAMC die het spel veranderen met hun A-list samenwerkingen, is streetwear snel een eigen genre van mode aan het worden. Streetwear is een subcultuur die draait om mode die wordt gedragen buiten de traditionele kledingwinkels om. Denk aan New York City hipsters, rafters, sneaker heads… we kunnen nog dagen doorgaan. Streetwear omvat echter veel meer dan alleen T-shirts en jeans. Daarom hebben we de beste streetwear kledingmerken voor mannen en vrouwen op een rijtje gezet. Van chille AF denim labels tot grungy jaren '90 nostalgie merk revivals, dit zijn de top zes streetwear kledingmerken die je nu moet kennen

Wat is streetwear?

Streetwear is een subcultuur die draait om mode die gedragen wordt buiten de traditionele kledingwinkels. Denk aan New York City hipsters, rafters, sneaker Heads…. we kunnen nog dagen doorgaan. Streetwear omvat echter veel meer dan alleen T-shirts en jeans. Daarom hebben we de beste streetwear kledingmerken voor mannen en vrouwen op een rijtje gezet. Van chille AF denim labels tot grungy 90s nostalgie merk revivals, dit zijn de top zes streetwear kledingmerken die je nu moet kennen.

Streetwear is de nieuwe norm in de modewereld geworden en het is meer dan alleen skinny jeans en grafische tees. Met merken als Supreme, Vehements, en OAMC die het spel veranderen met hun A-list samenwerkingen, is streetwear snel een eigen genre van mode aan het worden.

De beste streetwear kledingmerken voor mannen

Deze vier merken leggen de lat voor hoe mannen zich zouden moeten kleden. Elk van deze merken biedt een unieke kijk op de mode-industrie, of het nu gaat om het gebruik van vintage technieken om nieuwe looks te creëren, samenwerkingen met beroemdheden en muziekartiesten, of een herinterpretatie van gevestigde klassiekers. Deze vier merken leggen de lat hoog voor hoe mannen zich zouden moeten kleden. Elk van deze merken biedt een unieke kijk op de mode-industrie, of het nu gaat om het gebruik van vintage technieken om nieuwe looks te creëren, het samenwerken met beroemdheden en muziekartiesten, of het herinterpreteren van gevestigde klassiekers. Als je op zoek bent naar streetwear voor mannen, zijn dit de beste merken om te bekijken. Liner sokken, Vans, grafische tees, bomber, jacks, en meer.

Hoe kleed je je als een streetwear professional?

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken, dus kleed je als een professional. Je hoeft geen fortuin uit te geven, maar je moet er wel goed uitzien. Een van de beste manieren om dat te doen is streetwear van een bepaald merk te dragen.

Het beste aan streetwear merken is dat ze betaalbaar zijn en je kunt ze vinden in alle verschillende prijsklassen, van high-end designer labels, tot betaalbare run-of-the-mill merken. Dat betekent dat je ze met zowat elk budget kunt dragen. Van casual jeans tot overhemden met knoopjes, met streetwear merken kun je elke look opmaken of afmaken. En met het scala aan kleuren, prints en stijlen die beschikbaar zijn in streetwear voor heren, raak je nooit uitgekeken op het dragen van hetzelfde.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.