Wat zijn schoenlappers,

Festival Tasje

F Flare. Schudden. Polka. Het is 1983 all over again. En wat zijn schoenlaarsjes, laarsjes en schoenplaatjes, en krokodillen embossing op leer, tapijt kwastjes, en beenwarmers. Oh en bonussen voor het presenteren van een Spacefashion jurk voor een nacht mode. Fantastisch. De festival chic van vandaag is een micro-aangelegenheid, en gelukkig is uw spa uitgerust met de nieuwste voetmassagesets.Dus trek die mooie laarzen aan, geef uw nieuwe ‘vrouw’ een boogie en een paar ya somethings en bel de spa. De meisjes zijn blij, de jongens zijn zeker froggy. Je moet oppassen jongens, het laarzenmeisje zal zeker de hoofden van de aanwezige jongens doen draaien.

Op een festival begint de sfeer meestal rond 11.30 uur, zodra de zon opkomt. De gebruikelijke sfeer op het festival bestaat uit de gebruikelijke wie is dat achter het altaar. De late avonden zijn om plezier te maken en de hele nacht door te dansen. De gebruikelijke menigte bestaat uit zakenmensen, achtergrondverkopers, shopaholics en beroemdheden.

Ga wat trappen halen en blijf laag om niet over gras te struikelen. Kijk uit voor jongens die duiken en springen. Vermijd het dragen van dure juwelen. Zakelijke mode overtroeft meestal flash en flash zal je altijd doen opvallen.

Het weer op een festival kan drastisch omslaan. Een goede stevige jas voor ’s nachts is meestal een goed idee. Ook overdag schijnt de zon fel, zonnig bruin en gloeiend zand. Wees voorbereid om een paar domme statements te maken. Deze nacht/dag funky trifecta zal zeker het uitgangspunt zijn voor je festival stijl. voor je festival kan je een festival tasje dragen.

Funky

Maak verre herinneringen aan je zomerfestivalavontuur. Maak geen bom van je eigen zomerkamp, of van je camping.

Dump die lelijke sandalen en maak je klaar met een brede of elastische tailleband met een kruisband en houd die zomerreflex vast van het wrijven en aantrekken van de tailleband bij elke stap.

Probeer niet over ongelijke stenen of aarde te lopen. Heb een leuke tijd ondanks het weer.

Neem een handzaam hulpmiddel mee, zoals een waterdichte pen of telefoon. Waterdichte kleding en spuit die forse kettingen en ruwe sportschoenen net iets te veel op.

Lees meer:
Leren crossbody tas
Ibiza tas

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.