Gepersonaliseerde en aangepaste T-shirts

Shirt met tekst

Fanciful Now

Momenteel is een van de populairste slogans: “Fancy is a tiny instrument”. Deze tegenstrijdige, elegante slogans zijn moeilijk te negeren. Dit zijn twee geweldige slogans die het dragen van mooie kleding rechtvaardigen en je vrienden laten zien dat je een modefan bent. Draag een t-shirt met deze slogan op de linker borstzak en wees voor altijd modieus.

Fascineer een meisje dat stilstaat maar langzaam uit de mode raakt.

Eigenzinnig maar waar

Altijd oneliners of popcultuur uit films als ‘The Matrix’, muziek als Lady Gaga en sociale groepen als die welke in de virale video’s worden geportretteerd, behoren tot de internetfenomenen die momenteel vastzitten inTalk-For- Males. Wat dacht je ervan om iets relevants uit de bovenstaande thema’s op het t-shirt te spelen? Ga bijvoorbeeld gewoon voor een t shirt met een geestige zin als ‘kiss me quick, I need the drugs’ of met een grappige foto.

Gepersonaliseerd en op maat

Tegenwoordig krimpt de wereld horizontaal en gaan de mensen de lucht in, tussen grote afstanden uit elkaar. Dus waarom zouden t shirt ontwerpers alleen overwegen zich te richten op de binnenstad? 80% van de internetgebruikers zijn stedelijk en daarom heeft een groot deel van hen een t shirt dat gerelateerd is aan het onderwerp van gesprek op het internet. Dus, gepersonaliseerde en op maat gemaakte t shirts behoren tot de meest populaire categorieën als het gaat om de verkoop online.

Unieke ontwerpen

De wereld krimpt zo snel; genoeg ruimte om alle denkbare objecten in de ruimte te herbergen. Dus waarom zou een merk bezuinigen op publiciteit? Laat mensen je kleding ontwerpen, ongeacht je merk of je product. Bepaal gewoon je thema en verwerk een paar milde verwijzingen naar je producten of stijlen in je t-shirt. Midden op de borst wordt het plateau wat uit elkaar gezet, om uw ontwerp te laten zien. Het enige wat u hoeft te doen is uw definitieve ontwerp naar de fabrikant te sturen en zij zullen het in een mum van tijd voor u maken.

Lees meer:
Quote t shirt
t shirt met quote

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.