Jager collectie

Bohemian sieraden

De Sunstones-collectie omvat traditionele artikelen plus moderne, allemaal met het teken dat zonnestralen voor altijd deel uitmaken van het leven van een hippie. Maar trends komen en gaan natuurlijk. Is het je opgevallen dat straatartiesten oude Braziliaanse helmen gebruiken in plaats van de verchroomde helmen? Voel je je aangetrokken tot de gitzwarte kleur van de Hunter Wellies of het neongroen of de exotische Braava booties?

Bohemien extra’s omvat sieraden, damestassen, herentassen, platforms, stubbies, armbanden, riemen, fancy laarzen, handschoenen, kalligrafie, extreme sportmaskers, genezen en vintage horloges. In een uitgebreid gebied vindt u schoenlappers, schilders, beeldhouwers, beeldend kunstenaars, haarstylisten, kleermakers, quilters en nog veel meer.

Het huis van Sunstones

Sunstones begon in 1997 met het doel te geven wat hippies willen: de ultieme strandtassen. De primaire focus lag op het versieren van meisjes en vrouwen met een artistieke vaardigheid die nog niet is ontwikkeld in de mainstream markt. Zodra de eerste winkel openging, werd bekend dat dit de winkel was die de recessie versloeg. Uiteindelijk werd het een hippe hippiewinkel die alle verrukkelijke drankjes, gadgets en beautytips voor vrouwen en meisjes had, maar ook zeer betaalbare accessoires om hun nieuw gevonden passie te complimenteren.

De site, die de mainstream gewoonten aan de kant schoof, begon accessoires te produceren die een kruising waren tussen trendy en functioneel. De inspirerende en nogal bizarre ontwerpen doen denken aan de communicatie van William met Barrett over de toekomst van de site, maar ook aan strips die sinds de jaren 80 niet meer zijn gezien.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.